Fülbelövés

Kicsiknek és nagyoknak, a Studex kiváló eszközeivel és fülbevalóival, várom kedves vendégeimet Kispesten a Szandra Szépségszalonban.


A fülbevalókról

sample-image A belőhető fülbevalók háromféle anyagból választhatók:
- nikkelmentes orvosi fém
- titánium
- és 14 karátos arany.
A Studex fülbevalói hosszú ideig a testben maradhatnak. Az ékszerek egy zárt, steril kapszulába vannak csomagolva, ami biztosítja a higiénikus fülbelövés lehetőségét.

Miért ajánlom a Studexet?
A Studex® System előnyei
Alig érezhető
Hajszálpontos lyukasztás
Elképesztően csendes
Biztonságos, higiénikus és gyors
Steril, egyszer használatos kapszulák
Fantasztikus és divatos belőhető fülbevalók
Anti-allergén, nikkel-, ólom-, kadmium- és kobaltmentes
A rögzítő biztosítja a fül szellőzését, ami felgyorsítja a gyógyulást

A fülbelövés ára: 2500 - 3500Ft. A teljes árlistáját itt találja.

A fülbevaló mérete

Hány éves kortól kaphat a gyermek belőhető fülbevalót ? A válasz: csecsemőkortól. A belőhető fülbevalóink különböző méretben választhatók. Az egészen kicsik, csecsemők számára a kimondottan babafülek számára készített bébi sorozatot ajánlom. Segítek a gyermek fülének megfelelő méret kiválasztásában.

Hasznos tippek gyermekekhez

sample-image Néhányan úgy vélik, a fülbelövés fájdalmas lehet. A Studex Systemmel végzett fülbelövés tényleg nem fáj. Bár a fájdalomérzet minden ember esetén eltérő, az általam belőtt fülbevaló tényleg alig érezhető. Mindemellett a rendszer gyakorlatilag hangtalan, és így a gyerekek nem ijednek meg. Az orvosnál tett látogatáshoz hasonlóan a gyerek általában az ismeretlentől retteg. Ez a rettegés csökkenthető, ha kerüljük az olyan félelmet keltő szavakat, mint például a „szúrni”, a „lőni” vagy a „pisztoly”. Helyette használjuk a „füllyuk készítés” vagy a „fülbe helyezés” fogalmakat. Az ékszerész egy „füllyukasztót” vagy egy „kis füllyuk-készítő eszközt” használ.
(A gyerekek nagyon örülnek az olyan fülbevalónak, amit ők választhatnak maguknak.)

Minták a fülbevalók közül:


Szőrtelenítés Cukorpasztával

Arany és gyöngy

Szőrtelenítés Cukorpasztával

Arany és pink csillag

Szőrtelenítés Cukorpasztával

Titánium gömb

Szőrtelenítés Cukorpasztával

Arany baby csillag

Szőrtelenítés Cukorpasztával

Arany "gyémánt"

Szőrtelenítés Cukorpasztával

Zöld kő

Szőrtelenítés Cukorpasztával

Kék baby csillag

Szőrtelenítés Cukorpasztával

Pink "gyémánt"

(A kollekció folyamatosan változik ezért, ha konkrét elképzelése van akkor előtte telefonon egyeztessünk)


Ápolás

A fülbelövést követő ápolás legalább annyira fontos a szép és egészséges fül érdekében, mint a kiváló füllyukasztó eszköz, a kitűnő fülbevaló és a tapasztalt fülbelövő szakember.

Kezelési útmutató

Studex fülbelövő pisztoly Hogyan kezelheti a legjobban az újonnan lőtt füllyukat? Mit ne tegyen? Hogyan segítheti elő a gyógyulást? A megfelelő ápolás elengedhetetlen a szép és egészséges fül érdekében. Sokkal nagyobb öröme lesz az új fülbevalókban, ha a fülbelövést követően betartja a kezelési előírásokat és nem feledkezik meg a rendszeres ápolásról. Ha most további részletek szeretne megtudni, ajánlom a Studex honlapját: itt, de természetesen majd megfelelő tanácsokkal látom el, és biztos lehet benne, hogy mind Ön, mind a gyermeke szép fülbevalót fog találni magának. Szeretettel várom!